USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İlçeler

Niksar İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu, 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk koydu.

Niksar İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu, 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk koydu.
11-04-2013 19:10
Google News

Türk Polis Teşkilatı`nın 168. yıldönümü Niksar`da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Niksar Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen ilk törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasından sonra Niksar İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu tarafından Atatürk Anıtı`na çelen konuldu.

Törene, Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Garnizon Komutanı J.Kom.Binbaşı Özgür Özer, Belediye Başkanı Duran Yadigar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Şen, Jandarma Komutanı Hakan Kuşçu ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşma yapan Niksar İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu; `` Bugün, başarıları, fedakârlıkları ve kahramanlıklarıyla Aziz Türk halkının sevgisini ve güvenini en üst düzeyde kazanmanın haklı onurunu taşıyan Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümünü sizlerle birlikte kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Bilindiği gibi emniyet teşkilatı, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanun hâkimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Ülkemizde, huzur ve güvenin sağlanmasında kazanılan üstün başarı, halkımızın polisine olan haklı güvenini ve manevi desteğini bir kat daha arttırmıştır. Bugün gelmiş olduğu noktada Türk Polisi, çağın bilim ve teknolojisine uygun, modern araç-gerçlerle donanımlı, en üst seviyede eğitimli, görev ve sorumluluklarının bilinci içersinde, yüksek disiplin anlayışına sahip, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardım sever olmasıyla Türk Milletinin gönlünde çok itibarlı bir yere sahiptir. “Halkıyla bütünleşmeyen hiçbir kurum, halkına dayanmayan hiçbir hizmet başarılı olamaz” düşüncesiyle hareketle, ilçemizde halkla ilişkilere büyük önem verilmiş, çağdaş yönetim anlayışıyla ve insan odaklı hizmet prensibiyle halkımızın güven ve desteğinin kazanılmasında büyük başarılar elde edilmiştir. Bu bağlamda İstanbul da faaliyet gösteren LC Waikiki firmasıyla görüşülerek toplam 1000 çocuğumuza polis haftası dolayısıyla yardım yapılmış. Yine Kızılayla yapılantak çalışmada bu hafta kan bağışı kampanyası düzenlenmiş her polis bir arkadaşıyla kan vermesi planlanmış kampanyamız yarın polisevi bahçesinde başlayacaktır. 2013 yılı içinde gerek mobese gerekse İlçe Emniyet Müdürlüğü ve polis merkezi inşaatına başlamayı planlamaktayız. Bu hizmetlerin yapımında desteğini esirgemeyen sayın kaymakamımıza, bölge milletvekillerimize ve belediye başkanımıza ayrıca huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hedefimiz, toplumsal barışı sağlanmış, huzurlu ve güvenli bir Türkiyedir.

Kuruluşunun 168. yıldönümünü gururla kutladığımız Teşkilatımızın, bugün modern ve çağdaş bir konuma gelmesi, şüphesiz ki sizlerin özverili ve fedakârca çalışmaları sayesinde gerçekleşmiştir. Unutmayınız ki; mesleğimiz gereği gururla taşıdığımız üniformayı kutsal ve anlamlı kılan en önemli neden, görevimizin ifası sırasında gerekirse canımızı bile feda etmekten çekinmememizdir. Sizlerle birlikte Niksar’da var olan huzur ve güventamını çok daha üst noktalara taşıyacağımıza, vatandaşlarımızın teşkilatımızdan taleplerine ve şehrimizin ihtiyaçlarına göre gerek güvenlik hizmetlerini, gerekse diğer hizmetlerimizi eksiksiz olarak yerine getirmenin gayreti içinde olacağımıza yürekten inanmaktayım. Bugüne kadar birlikte yapılan çalışmalarla halkımızın sevgi, güven ve desteğini aldık. Bundan sonra da yapacağımız hizmetlerle, insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan, Atatürk İlke ve İnkılâplarına gönülden bağlı, Demokratik, Laik Cumhuriyetimizin bir kurumu olarak bizler, aynı inanç ve özveriyle görevimizi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, mensubu olmakla şeref duyduğum Emniyet Teşkilatımızın 168. kuruluş yıldönümünde hatıralarını daima kalplerimizde yaşattığımız aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, yakınlarının acısını paylaşıyve görevi başında bulunan teşkilat mensuplarımıza, eş ve çocuklarına sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum`` dedi.

Polis Haftası nedeniyle şiir, kompozisyon ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren Merve Nur Erdem, Güysina Özkan, İpek Gülcü, Eren Çolak, Nazlıcan Kök, Berna Omer, Handenur Şahin, Beyzanur Kaya ve Duygu Erdoğan`a, Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Garnizon Komutanı J.Kom.Binbaşı Özgür Özer, Belediye Başkanı Duran Yadigar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Şen ve Jandarma Komutanı Hakan Kuşçu   ödüllerini verildi.

Program Şehit Mahmut Güler Polis Merkezi bahçesinde verilen kokteyl ile son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45